Doosan partners with Ritchie Bros. to increase used equipment remarketing efforts in Europe

A Doosan Infracore Europe és a Ritchie Bros. partnerségre lép, hogy növelje a használt felszerelések eladását Európában

1

A Mascus és az RB Asset Solutions segítségével a Ritchie Bros. támogatja a Doosant többek között egy új webáruház és készletkezelő rendszer létrehozásában.

AMSTERDAM, Hollandia (2019. november 18.) – A Doosan az RB Asset Solutions-t, a Ritchie Bros. SaaS felhőalapú szolgáltatását és egyéb értékesítéstámogató eszközeit választotta európai eladói hálózatának támogatására és használtgép üzletágának erősítésére. A Ritchie Bros. és az RB Asset Solutions technológiájának segítségével a Doosan ez év elején új mobilbarát használt gépekkel foglalkozó weboldalt indított, a usedDoosan-com-ot, melyet háttérprogramként az RB Asset Solutions készletkezelő rendszere (Inventory Management System) és gépvizsgáló alkalmazása támogat. Emellett mára a Mascus a Doosan Europe preferált online hirdetési felülete, növelve a használtgép-készlet online láthatóságát.

“Nagyon örülünk, hogy európai Doosan kereskedőinket, használt gépekkel kapcsolatos munkájukat az élvonalba tartozó értékesítéstámogató eszközökkel segíthetjük” mondta Gilles Bendaoud, a Doosan Sales és Marketing alelnöke. “ Az új készletkezelő rendszer segíteni fog kereskedő partnereinknek a használt gépkészletek központosításában és kezelésében egy bárhol, bármikor elérhető online platformon. Hisszük, hogy mindez elősegíti majd egy erősebb közösség kialakulását és a viszonteladók közötti gördülékeny kommunikációt.”

Gilles Bendaoud folytatta: “Régi együttműködésünk van a Mascus portállal és meggyőződésünk, hogy a Ritchie Bros., mint a Mascus anyavállalata Európa szerte megtalálható helyi irodáival és csapataival a megfelelő támogatást tudja biztosítani kereskedőinknek az új értékesítéstámogató eszközök segítségével.”

Az RB Asset Solutions testreszabható eszközkészletet és szolgáltatásokat egyesít, melyek segítségével ügyfeleik hatékonyabban kezelhetik, elemezhetik és értékesíthetik készleteiket. A Doosan esetében a szolgáltatás tartalmaz egy készletkezelő rendszert (IMS), melynek segítségével a Doosan hivatalos forgalmazói könnyedén továbbíthatják a használt eszközöket a különböző online csatornákra, beleértve a usedDoosan.com oldalt, a kereskedők saját weblapját, valamint a Ritcie Bros. számos hirdetési felületét, beleértve a Mascust, aRitchie Bros. Auctioneerst, az IronPlanet-et és a Marketplace-E-t. A Doosan kereskedői továbbá hozzáférnek egy, a Doosan által tervezett ellenőrző alkalmazáshoz, emellett pedig még számos többnyelvű marketing eszközhöz is.

“A Doosan a legfontosabb szereplők egyike az építőipari nehézgépek piacán, és igazán örülünk, hogy az RB Asset Solutions eszközök és hirdetési szolgáltatások felhasználói közt tudhatjuk őket.” mondta Richard Krøtø, Mascus COO. “Évek óta dolgozunk Doosan viszonteladókkal, különösen az európai Mascus-csapatok által; most pedig megvan a lehetőségünk, hogy vállalalati szinten is közelebbi kapcsolatot építsünk ki egymással és komoly szerepet játsszunk fejlődésükben.”

Ha többet akar tudni az RB Asset Solutions eszközökről, látogassa meg: rbassetsolutions.com.

A Ritchie Bros.-ról:

Az 1958-ban alapított Ritchie Bros. egy globális eszközkezelő és -forgalmazó társaság, mely teljeskörű megoldásokat kínál ügyfeleinek nehézgépek, tehergépjárművek és egyéb eszközök eladására és vásárlására. A cég több szektorban is aktív, például az építőipari, szállítmányozási, mezőgazdasági, energiaipari, olajipari, bányászati és erdészeti gépek piacán. Értékesítési csatornái között megtalálható többek közt: a Ritchie Bros Auctioneers, a világ legnagyobb ipari árverési portálja, online ajánlattételi lehetőséges élő árverésekkel; az IronPlanet, kiemelt heti árverések online felülete az exkluzív IronClad Assurance® tanusítvánnyal; Marketplace-E, mely egy ellenőrzött online piactér többféle ár- és időbeállítási lehetőséget kínálva; Mascus, Európa vezető online hirdetési szolgáltatása; and Ritchie Bros. Private Treaty. A cég többcsatornás értékesítési megoldásainak csomagja magában foglalja az RB Asset Solutions-t is, egy teljes eszközkezelési és diszpozíciós rendszert. A Ritchie Bros. olyan ágazatspecifikus megoldásokat is kínál, mint a GovPlanet, TruckPlanet, és Kruse Energy Auctioneers, valamint felszerelésfinanszírozási és lízingszolgáltatásokat is biztosít: Ritchie Bros. Financial Services. Keresse fel: RitchieBros.com.

A médiatörténetekbe ágyazott fotók és videók elérhetőek az rbauction.com/media oldalon.

További információkért keressen minket:

Ian Malinski
Media Relations Manager
+1.778.331.5432
CorpComm@rbauction.com

Alexander Ypeij
Communications Lead, EMEA
+31.765.242.659
aypeij@ritchiebros.com

Gauthier Dominicy
Chief Marketing Officer, Mascus
+35.850.314.2509
gauthier.dominicy@mascus.com

For investor inquiries, please contact:
Zaheed Mawani
Vice President, Investor Relations
Phone: 1.778.331.5219
zmawani@rbauction.com

Ossza meg a közösségi médiát:
FacebookTwitterLinkedIn

hagyjon üzenetet

érvénytelen mezők

one comment
legrégebbi
legújabb