Használt teherautók és ipari szállítójárművek vevők számára legnépszerűbb márkái a Mascuson

0

A teherautók és pótkocsik az építőipari kategória után a második legfontosabb ágazat a Mascuson az eladásra feltöltött járművek számát tekintve. Megbízható kereskedők hatalmas kínálata található ebben a kategóriában: 20 000 használt teherautó, 13 500 furgon és kishaszonjármű, 9 000 nyergesvontató, 8 000 félpótkocsi és több mint 4500 pótkocsi eladó jelenleg a Mascuson. Ezeknek a járműveknek a 90%-át az európai piacon forgalmazzák.

A használt teherautók és ipari szállítójárművek legkeresettebb márkái Nyugat-Európában 2020 elején

A használt teherautók és tehergépjárművek iránti keresletre vonatkozó 2020 első negyedéves statisztikáink alapján a nyugat-európai országok legtöbb vásárlója a következő márkákat részesíti előnyben: a vevőktől érkező e-mailes megkeresések 30%-a Mercedes-Benz teherautókra és szállítójárművekre érkezett, 12% a MAN járművekre, a Volvo és a Scania márkákra az eladóknak küldött e-mail kérések 10%-10%-a érkezett, ezt követi az Iveco 9%, a Renault 8% és a DAF 7%.

Top 3 requested brands of used trucks per country in Western Europe

A használt teherautók és ipari szállítójárművek legkeresettebb márkái a skandináv és balti országokban 2020 elején

Az északi és balti régióban tapasztalható erőteljes jelenlétüknek megfelelően ezekben az országokban a Volvo és a Scania márkákra a legnagyobb a kereslet a Mascuson: a vásárlók e-mail kéréseinek 37%-a Volvo teherautókra, 32%-a Scania szállítójárművekre érkezik. A Mercedes-Benz a vevői érdeklúdések 15%-át vonzza, míg a MAN, az Iveco, a DAF és a Renault együttesen a vevői érdeklődések 12%-át teszik ki.

Top 3 requested brands of used trucks per country in the Nordic and Baltic regions

A használt teherautók és ipari szállítójárművek legkeresettebb márkái Kelet-Európában 2020 elején

A kelet-európai országokban a helyzet változatosabb. A Mercedes-Benz a vezető márka a vásárlók preferenciái alapján, az eladóknak küldött összes e-mailes megkerés 26%-a erre a márkára érkezik. Az Iveco (16%), a MAN (14%) és a Scania (12%) a következők a vevők érdeklődése alapján, míg a Renault és a Volvo márkákra a vevői igények 8-8%-a érkezik.

Top 3 requested brands of used trucks per country in Eastern Europe

A használt teherautók és ipari szállítójárművek legkeresettebb márkái Észak-Amerikában 2020 elején

Az Egyesült Államokban és Kanadában a vevők által legkeresettebb szállítójárművek a következők a Mascuson: Freightliner (az e-mail kérések 26% -a), International (21%) és a Volvo (14%).

Top 3 requested brands of used trucks per country in North America

Globális szinten a Mascuson használt teherautókat és szállítójárműveket kereső potenciális vásárlók az alábbi márkákra küldték a legtöbb emailes érdeklődést: Mercedes-Benz (23%), Volvo (18%), Scania (16%) és MAN (10%).

Ossza meg a közösségi médiát:
FacebookTwitterLinkedIn

hagyjon üzenetet

érvénytelen mezők