Mascus Price Indicator tool

Mascus Értékbecslő Szolgáltatás

1

Az új eszköz segít, hogy reális árakon hirdesse meg eladó gépeit

Örömmel jelentjük be a Mascus Értékbecslő Szolgáltatás legújabb kiadását, mely új eszköz kizárólag a Mascus ügyfelei számára elérhető.

Az eszköz a Mascus ügyfeleinek díjmentesen elérhető ez év végéig. Ezt követően az ingyenes verzió korlátozott számú becslésre lesz használható.

Az eszköz kipróbálásához jelentkezzen be a Mascuson, lépjen be az Én Mascusom menübe, végül válassza ki az Új Értékbecslő Szolgáltatás-t!

Image showing the new Price Indicator tool in the My Mascus menu
Find the Price Indicator tool under My Mascus after login

Mi is ez pontosan?

Évente több millió eladásra kínált tétel kerül fel a Mascus oldalaira, melyek révén lehetőségünk nyílt összegyűjteni a használt nehézgépek és járművek árazási információit, és megalkotni egy olyan eszközt, mely megjeleníti ezeket az információkat

 • év,
 • üzemóra/kmóra állás,
 • márka,
 • modell,
 • helyszín,
 • egyéb specifikációk (kiegészítők, felszerelések, felújítottság…) alapján.

Hogyan segíti ez az Ön vállalkozását?

Tisztában vagyunk azzal, hogy az Ön személyes tapasztalata és szakmai tudása minden bizonnyal a legjobb értékbecslő eszköz, így nem helyettesíteni szeretnénk azt. A Mascus Értékbecslő Szolgáltatás csupán egy egyszerű hozzáférést biztosít anonim korábbi árazási adatokhoz egy felhasználóbarát alkalmazásban, így kiegészítő információforrásként használható egy eszköz kereskedelmi értékének becslésekor.

Ha kérdése lenne az Értékbecslő Eszközzel kapcsolatban, kérjük keresse Mascus kapcsolattartóját!

Ossza meg a közösségi médiát:
FacebookTwitterLinkedIn

hagyjon üzenetet

érvénytelen mezők

one comment
legrégebbi
legújabb
  Tóth Gergely  4:37 du. - december 17, 2019 Válasz

  Rendkívül hasznos információ, és alkalmazás!
  Feltételezem, ezek az innovációk teszik jóval kiemelkedőbbé Magyarországon is kereslet-kínálat szempontjából is a Mascus-t, és úgy gondolom, hogy a jó kezekben, a Big Data-ból származó információk a a Userek-k véleményeivel összehangolva remek megoldásokat kínálnak!
  Üdvözlettel: http://www.pannon-daru.hu/