A Mascus elindította új mobilalkalmazását

1

Keressen használt nehézgépeket és tehergépjárműveket a Mascuson a mobiljáról

Büszkén mutatjuk be Önnek az új Mascus-Használt gépek alkalmazást. Alkalmazásunk ingyenesen elérhető iPhone-okra, illetve Android rendszerű okostelefonokra és tabletekre. Telepítse a Mascus Alkalmazást az
App Store-ból vagy  a Google Play-ről, és azonnal hozzáférhet a legjobb használt építőipari gépek, mezőgazdasági felszerelések, targoncák, erdészeti gépek, teherautók és más kategóriák több mint 400.000 hirdetéséhez. A Mascus Alkalmazással a Mascus mindig csak egy gombnyomásra lesz!

A mobiltelefonok mindennapi életünk megkerülhetetlen részévé váltak, segítségükkel választjuk ki és vásároljuk meg azokat a dolgokat, amelyekre szükségünk van, legyen az egy vonatjegy, egy szobafoglalás vagy egy használtautó, hogy csak néhányat említsünk. A nehézgép-ipar sem kivétel. Egyre több vevő keresi fel a Mascus weboldalát telefonjáról, 2018-ban pedig az oldal mobilletöltései túlszárnyalták az asztali számítógépek és laptopok letöltéseit. Stratégiánkban magától értetődő lépés volt tehát a
Mascus mobilalkalmazás elindítása, hogy jobban megfelelhessünk sokat utazó, állandóan mozgásban lévő ügyfeleink igényeinek.

Mobilalkalmazásunk fő funkciói segítségével a használt gépek vagy alkatrészek keresése könnyű és gyors. A keresés megkezdéséhez válasszon a hat fő kategória közül – Haszongépjárművek, Mezőgazdaság, Építőipar, Erdészeti gépek, Anyagmozgató gépek, Kommunális gépek – az azonnali hasznos találatok eléréséhez.

Mascus App screenshoots 1
Search for used equipment and contact the seller

Használt Case IH traktort szeretne vásárolni, amit 2015 után gyártottak? Részletes keresőnkkel gépkategória, márka, típus, vételár, évjárat, hely és egyéb szempontok szerint szűrheti a keresési eredményeket.

Lépjen kapcsolatba az eladóval telefonon vagy e-mailben közvetlenül a mobiljáról

Ha megtalálta az Önt érdeklő gépet, a kapcsolatfelvétel épp ilyen egyszerű emailen vagy telefonon, közvetlenül a Mascus-alkalmazásból!

Szeretne értesítést kapni minden alkalommal, amikor egy adott típusú gépet töltenek fel a Mascus oldalaira? Mentse el keresési beállításait, kapcsolja be az értesítéseket, az alkalmazás pedig automatikusan figyelmezteti Önt, ha olyan új hirdetés kerül fel a Mascusra, ami megfelel az Ön keresési feltételeinek. A keresési eredményeknél egyszerűen kattintson a “keresés mentése” gombra. A későbbiekben ezt szerkesztheti vagy törölheti a képernyő alján található “Mentett keresések” menüből.

Add to Favourites, Share a used equipment listing, create alerts to be notified

Ha hasznosnak találja a Mascus használtgép-alkalmazást, kérjük értékelje az App store-ban vagy a Google Play-en és ajánlja barátainak, kollégáinak is! Várjuk szöveges visszajelzését is!

Ossza meg a közösségi médiát:
FacebookTwitterLinkedIn

hagyjon üzenetet

érvénytelen mezők

one comment
legrégebbi
legújabb